Loungesets in de aanbieding

Of je nu een knus balkon hebt of een (riante) tuin, buiten in de zon kunnen zitten is heerlijk. Heb je nog geen passende tuinmeubelen gevonden of is je huidige aan vervanging toe? Dan begrijpen we dat je niet altijd de hoofdprijs wilt betalen. Hoeft ook niet, want er zijn echt prachtige loungesets in de aanbieding te vinden. Ze zijn er in diverse stijlen, van diverse materialen en ook in diverse groottes. Je vindt dus altijd een loungeset in de aanbieding die op jouw balkon of in jouw tuin past. Maar de prijs is niet het allerbelangrijkste bij het kiezen van de juiste loungemeubelen voor buiten.

Lees meer »

Wat zijn goede windschermen?

Een fijn terras in je tuin waar je heerlijk kan ontspannen, eten en drinken met familie of heerlijk een boek kan lezen. Dat wil toch iedereen? Maar hoe richt je een terras eigenlijk in? En wat zijn daarbij goede windschermen om te gebruiken? Dat lees je in dit artikel.

Lees meer »

Alles wat je moet weten over kiep aanhangwagens

Het grote voordeel van kipper aanhangers is dat je er veel tijd en moeite mee kunt besparen. Een kiep aanhangwagen is prima in staat om allerlei bulk snel en veilig te laden en te lossen. De aanhangwagen is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waaronder met een handbediende of juist een hydraulische pomp. Vooral wanneer je veel gebruik gaat maken van de kipper, is het aan te raden om te kiezen voor een hydraulische pomp. Bij het kiezen voor een kipper zul je tegen verschillende soorten aanhangwagens aanlopen. Zo zijn er kippers die alleen achterwaarts kunnen kiepen, maar ook zijn er kippers die zowel naar beide zijkanten als naar de achterkant kunnen kiepen. Wat vaak opvalt is dat handbediening voldoende is bij een kipper die niet dagelijks gebruikt wordt of die zwaar beladen wordt. Omdat de accu bij een kipper met handbediening niet leeg kan lopen, heb je vaak bij matig gebruik meer aan handbediening, omdat de accu hierbij niet leegloopt wanneer het handsysteem gedurende een langere tijd niet gebruikt wordt. 

Lees meer »

De voordelen van groen in de tuin

Steeds meer mensen willen graag een onderhoudsvrije tuin. Vaak betekent dit: zo min mogelijk groen en zoveel mogelijk tegels. Hoewel dit in eerste instantie voor een stuk minder onderhoud lijkt te zorgen, heeft dit toch ook een hoop nadelige gevolgen voor je tuin. In dit artikel neem ik je dan ook mee in de voordelen van het toevoegen van groen aan je tuin.

Lees meer »

Kunstgras schoonhouden en schoonmaken: handige tips

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van een kunstgrasgazon is dat je dit namaakgras heel eenvoudig schoon kunt houden en dat het onderhoud in zijn algemeenheid weinig voorstelt. In dit artikel leggen we je uit hoe je kunstgras schoonmaken kunt en hoe je het onderhoud aanpakt. Profiteer van de adviezen in dit artikel en houd jouw kunstgrasgazon ook in topconditie!

Lees meer »